به گزارش ایلنا، یزدانی افزود:ما در آن زمان آماده تولید خودرو فولکس بودیم و منطقه آماده یک شوک اقتصادی مثبت بود زیرا با افتتاح این خط تولید به اندازه همین خطی که اکنون در حال فعالیت است شغل ایجاد می شد که این یعنی 2 هزار نفر سرکار بروند.
وی ادامه داد:متاسفانه به سبب تحریم ها این پروژه متوقف شد و اکنون تمام زیر ساختها مدت 12 سال است که در قسمت جنوبی ارگ جدید در حال خاک خوردن است.
یزدانی ادامه داد:اکنون با لغو تحریم ها دوباره این شرکت آلمانی مذاکرات خود را با شرکتهای ایرانی شروع کرده هر چند به نظر می رسد ما به سبب همکاری قبلی و داشتن زیر ساختها گزینه اول این شرکت برای همکاری در ایران باشیم.
معاون بازاریابی کرمان موتور افزود:برای سرانجام رسیدن مذاکرات حداقل یک سال زمان لازم است و بعد از آن اولین خودرو فولکس تولید داخل به بازار خواهد آمد.
کانال خبری ، صرفاً بر روی نسخه بروز شده تلگرام کار می کند،می توانید با استفاده از لینک های زیر تلگرام خود را آپدیت کنید.
تلگرام نسخه دسکتاپ (ویندوز):
https://tdesktop.com/win
محتوای مجله دنده 6 با مطالب درج شده در وب سایت متفاوت بوده و برخی اخبار کوتاه و جالب از چهار گوشه صنعت خودروسازی را شامل می شود.
از این که با شما هستیم، خوشحالیم.
- - , .
برچسب:
نویسنده: محمد رضا جوادیان