مرسدس-بنز معادل الکتریکی تمام سواری های خود را عرضه می کند

خرید بک لینک

دریافت خبر : سهشنبه 21 شهریور 1396 ساعت 11:27


مرسدس-بنز معادل الکتریکی تمام سواری های خود را عرضه می کند
عصر خودرو- مدیرعامل دایملر امروز(دوشنبه) گفت: مرسدس-بنز نسخه های الکتریکی تمام مدل های تولیدی خود را تا سال ۲۰۲۲ ارائه و برند اسمارت خود را به یک شرکت کاملا الکتریکی ساز تبدیل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری« عصرخودرو » به نقل از رویترز، دیتر زچ مدیرعامل شرکت دایملر در جمع سرمایه گذاران این شرکت در سیندلفینگن آلمان گفت: که دستکم 50 نسخه الکتریکی شده از خودروهای سواری مرسدس-بنز را به صورت هیبریدی و تمام الکتریکی ارائه خواهد کرد.
دایملر گفت: از آنجا که خودروهای الکتریکی حاشیه سود پایین تری نسبت به خودروهای بنزینی دارند، این شرکت اهداف صرفه جویی بلندپروازانه تری را برای خود ترسیم کرده است.
دایملر گفت: یک هدف جدید مبنی بر صرفه جویی چهار میلیارد یورویی(4.8 میلیارد دلار)تا سال 2025 را برای کمک به جبران سوددهی پایین خودروهای الکتریکی تعیین کرده است.

اخبار پیشنهادی:

مرسدس-بنز معادل الکتریکی تمام سواری های خود را عرضه می کند
دنده 6 ...

ما را در سایت دنده 6 دنبال می‌کنید

برچسب: مرسدسبنز,معادل,الکتریکی,تمام,سواری,عرضه, نویسنده: محمد رضا جوادیان بازدید: 160 تاريخ: سه شنبه 21 شهريور 1396 ساعت: 14:17

صفحه بندی