تجربه رانندگی با چری تیگو 7 در پیست آزادی

ساخت وبلاگ

پیست آزادی تهران را باید یکی از کوچکترین پیست های جهان لقب داد اما این مسیر علیرغم طول محدود و شرایط نه چندان آرمانی اش، تنها محل تست خودرو قابل دست یابی در استان تهران (و حتی ایران) محسوب می شود که امکان بررسی خودروها را در شرایطی نسبتا ایمن فراهم می آورد.

در چند سال گذشته نیز توجه خودروسازان و وارد کنندگان به مقوله تست خودروها در شرایط پیست افزایش یافته و به لطف همین افزایش توجه حالا نویسندگان خودرویی تجربه نسبتا گسترده ای از آزمایش انواع و اقسام خودروها در مسیر یک کیلومتری این پیست دارند که زمینه مقایسه خودروهای مختلف با یکدیگر را فراهم می آورد.

هفته گذشته در همین راستا با هماهنگی شرکت مدیران خودرو فرصتی دست داد تا رانندگی با جدید ترین محصول این شرکت یعنی چری تیگو 7 را در شرایط پیست آزادی تجربه کنیم.

چری تیگو 7

تیگو 7 اولین خودرو توربو چری در بازار ایران محسوب می شود و به یک موتور 1.5 لیتری با قدرت 147 اسب بخار و گشتاور 210 نیوتن متر مجهز شده است که نیروی خود را به واسطه گیربکس 6 سرعته دوبل کلاچ به چرخ های جلو می رساند.

شتاب صفر تا صد چری تیگو 7 در شرایط ایران در حدود 10.5 الی 11 ثانیه اعلام می شود و این همان نکته مهمی است که بلافاصله پس از فشردن پدال گاز در مسیر مستقیم پیست آزادی به آن پی می برید.

در واقع با توجه به صفر تا صد حدود 15 الی 16 ثانیه ای چری تیگو 5 می توان گفت که تیگو 7 نسبت به برادر کوچکترش در حدود 50 درصد سریعتر شده است و تفاوت بین این دو مدل فاصله بین یک خودرو بسیار معمولی با یک خودرو نسبتا هیجان انگیز است.

چری تیگو 7

در این میان از نقش گیربکس 6 سرعته کلاچ دوبل با کلاچ های خشک نیز نباید غافل شد، که پس از خروج از پیچ نیز می تواند با واکنش های سریع و اعمال دنده معکوس، به شتاب گیری تیگو 7 کمک نماید.

عملکرد تیگو 7 در گذر از پیچ های u شکل و s شکل پایدار به نظر می رسد اما در عین حال به دلیل تنظیم نسبتا نرم سیستم تعلیق، سامانه esp باید وارد عمل شده تا ایمنی خودرو حفظ شود. در واقع مهندسان در سرتاسر جهان برای تنظیم فنربندی خودروهای کراس اوور و SUV با چنین پرسشی مواجه اند که تا چه حد می توان سواری نرم و راحت را فدای پایداری و هندلینگ کرد.

البته این مشکل در خصوص خودروهای مجهز به سیستم تعلیق فعال و هوشمند تا حد زیادی حل شده است اما در مورد سیستم های فنربندی سنتی و مکانیکی یافتن تنظیم صحیح کمی پیچیده به نظر می رسد ولی با توجه به جاده های ناهموار کشورمان و سلیقه عمومی مشتریان می توان گفت که احتمالا این فنربندی نرم رضایت اکثر مصرف کنندگان را تامین خواهد کرد.

صندلی ها از طراحی مناسبی برخوردارند و به شکل نسبتا قابل قبولی سرنشینان را در پیچ ها در بر می گیرند البته این توصیف بیشتر به صندلی های جلو مربوط می شود و سرنشینان عقب باید محکم تر خود را نگه دارند.

فرمان تیگو 7 در سرعت های بالا کمی سفت می شود اما همچون سایز خودروهای چینی از ارائه اطلاعات دقیق و واکنش های لحظه ای عاجز است و کمی گنگ و مبهم عمل می کند.

با این وجود می توان گفت تیگو 7 بی هیچ شک و تردید یک گام رو به جلو بسیار موثر نسبت به مدل های قدیمی چری محسوب می شود و به هیچ عنوان خریداران خود را در مورد عملکرد فنی پشیمان نخواهد کرد.

تیگو 7 به امکانات رفاهی و تجهیزات قابل قبولی نیز مجهز است که از جمله مهمترین آن ها می توان به مانیتور 9 اینچی مجهز به دوربین های 360 درجه، سقف پانورامیک مجهز به سانروف، روکش چرمی صندلی ها، سیستم تهویه مطبوع دوگانه، صندلی برقی راننده، 6 کیسه هوا و مجموعه کاملی از امکانات ایمنی و رفاهی اشاره کرد که تا حدی می توانند قیمت حدود 120-130 میلیون تومانی این خودرو را توجیه کنند، با این حال باید منتظر ماند و دید که استقبال بازار از پرچمدار خودروهای چری و مدیران خودرو چگونه خواهد بود و مشتریان ایرانی تا از اولین خودرو کراس اوور چینی با قیمت بیش از 100 میلیون تومان استقبال خواهند کرد یا خیر؟

مدیران خودرو و در مراسم رونمایی چری تیگو 7 در تهران قیمت نسخه لاکچری این خودرو را 119.900.000 تومان و قیمت مدل اکسلنت را 127.900.000 تومان اعلام کرد.

دنده 6 ...
ما را در سایت دنده 6 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان dande6 بازدید : 160 تاريخ : دوشنبه 9 مرداد 1396 ساعت: 5:16

خبرنامه